ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΕΛΑΤΑ ΞΑΚΗ
Χριστουγεννιάτικα Δέντρα - Ριζωμένα Έλατα Χαλκιδική


Η επιχείρησή μας “Έλατα Ξάκη” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιό συγκεκριμένα στον οικισμό Ταξιάρχης του όρους Χολομώντα, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1980 με την καλλιέργεια χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Το κτήμα μας στο οποίο καλλιεργούνται τα έλατα είναι κατάλληλα διαμορφωμένο γιατί σωστή ανάπτυξη των ελάτων και καθημερινά με αγάπη και φροντίδα φροντίζουμε για την επιτυχή ανάπτυξη τους.

Τα έλατα μας είναι προϊόντα της ελληνικής φύσης που καλλιεργούνται με κόπο και επιμονή ενώ αποτελούν ζωντανή διαφήμιση για το περιβάλλον γιατί προέρχονται από καλλιέργεια και είναι ποτισμένα με τον κόπο και το μεράκι του Έλληνα αγρότη παραγωγού.
 

 


 

 
ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ
έλατα κολοράντο, νορμανδίας και κεφαλονιάς τα οποία και διατίθενται για χονδρική αλλά και λιανική πώληση, ενώ αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα. Ο σπόρος των δέντρων προέρχεται από την περιοχή του Αγίου Όρους, από τον Όλυμπο αλλά και από τα ορεινά σημεία του Νομού Τρικάλων, κυρίως από το Περτούλι.

Η καλλιέργεια ελάτων θέλει υπομονή. Υπολογίζεται ότι ένα έλατο ενός μέσου νοικοκυριού π.χ. περίπου 2 μέτρα, χρειάζεται 13 χρόνια, προκειμένου να καλλιεργηθεί σωστά και στη συνέχεια να κοπεί η να μπει σε γλάστρα και να πωληθεί. Τα μεγάλα έλατα που φτάνουν σε ύψος τα 3-4 μέτρα χρειάζονται περίπου 20 χρόνια φροντίδας και σωστής καλλιέργειας.

Όλα αυτά τα χρόνια που η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται με την καλλιέργεια χριστουγεννιάτικων δέντρων καλύπτει κάθε χρόνο ένα μεγάλο ποσοστό πώλησης στην ελληνική αγορά και έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον τομέα της πώλησης χριστουγεννιάτικων δέντρων.
 

 


 

Φιλοσοφία της επιχείρησής μας είναι η προσφορά άριστης ποιότητας προϊόντων καθώς και η διαρκείς ανάπτυξή της με στόχο να αποτελεί την πρώτη επιλογή για την προμήθεια ελάτων όχι μόνο στην Ελλάδα.

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για οποιαδήποτε απορία ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.